Πρόγραμμα WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 18-35 ετών σε όλη τη χώρα με στόχο την πολύπλευρη ενδυνάμωσή τους, ώστε να ενισχυθούν και να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους, με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκ

Το Πρόγραμμα WOMENTORS: Ενδυνάμωση Νέων Γυναικών, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 18-35 ετών σε όλη τη χώρα με στόχο την πολύπλευρη ενδυνάμωσή τους, ώστε να ενισχυθούν και να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους, με δεδομένο ότι η χώρα μας βρίσκεται ακόμα στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών.  

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, το πρόγραμμα υλοποιήθηκε διαδικτυακά αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά. Παρά τις δυσκολίες που συνδέονται με την πανδημία, το Πρόγραμμα έτρεξε με επιτυχία και μάλιστα τέθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, αλλά και βραβεύτηκε από τα Education Leaders Awards και τα Bravo Sustainability Awards 2021.

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ