Τα γραφεία του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών είναι ανοικτά για τους φοιτητές από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., εκτός των καθιερωμένων αργιών.

Στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενδέχεται να υπάρξει τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας, η οποία ανακοινώνεται έγκαιρα.

Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου - H συναίνεσή σας

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής περί Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου. Οποτεδήποτε υποβάλλετε στοιχεία μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου, συναινείτε στη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη/γνωστοποίηση των εν λόγω στοιχείων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικού Απορρήτου.

Οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων προσφοράς υπηρεσιών και εθελοντικής δράσης στην πανεπιστημιακή ή την ευρύτερη κοινότητα.

Το ενδιαφέρον των φοιτητών για τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι έντονο. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 300 φοιτητές έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε συνεργαζόμενους φορείς.