Ζητείται Φοιτητής ή φοιτήτρια για εθελοντική εργασία στην υποστήριξη φοιτητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 

Εθελοντική Προσφορά Φοιτητών CSD

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ο   Κ Ε Ν Τ Ρ Ο  Φ Ο Ι Τ Η Τ Ω Ν  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Εθελοντική Προσφορά Φοιτητών

     3 Απριλίου 2024

Ένας από τους στόχους του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών (ΣΚΦ) του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των φοιτητών/τριών  σε εθελοντικές προσπάθειες στην ευρύτερη κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΣΚΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ζητά από τους/τις φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται, να πάρουν μέρος στην παρακάτω εθελοντική προσπάθεια:

 Ζητείται

 Φοιτητής ή φοιτήτρια για εθελοντική εργασία

στην υποστήριξη φοιτητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

στο Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 {Η στήριξη αφορά στην καταγραφή, παροχή και επεξήγηση σημειώσεων από τις διαλέξεις συγκεκριμένων μαθημάτων, Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024}

 Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης θα παρέχει την ανάλογη ενημέρωση, καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, αναφορικά με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν.

 Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες εθελοντές/ντριες μπορούν να απευθύνουν το αίτημά τους για προσφορά εθελοντικής υποστήριξης, αποστέλλοντας σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Αριάνα Αρχοντάκη, κοινωνιολόγο, γραφείο στήριξης φοιτητών ΑμεΑ, στο τηλ. 2810-394880.

Με την ολοκλήρωση της εθελοντικής συνεργασίας, οι εθελοντές/ντριες μπορούν να αιτηθούν για να λάβουν Βεβαίωση Εθελοντικής Υποστήριξης για το έργο τους.