Ζητείται Φοιτητής ή φοιτήτρια για εθελοντική εργασία στην υποστήριξη φοιτητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο Τμήμα ΦΥΣΙΚΗΣ

Εθελοντική Προσφορά Φοιτητών 2024 απο φυσικό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εθελοντική Προσφορά Φοιτητών

                                                                                         

     29 Μαρτίου 2024

Ένας από τους στόχους του Συμβουλευτικού Κέντρου Φοιτητών (ΣΚΦ) του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι η ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των φοιτητών/τριών  σε εθελοντικές προσπάθειες στην ευρύτερη κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΣΚΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ζητά από τους/τις φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται, να πάρουν μέρος στην παρακάτω εθελοντική προσπάθεια:

 

Ζητείται

Φοιτητής ή φοιτήτρια για εθελοντική εργασία

 

στην υποστήριξη φοιτητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

στο Τμήμα ΦΥΣΙΚΗΣ

 

{Η στήριξη αφορά στην καταγραφή, παροχή και επεξήγηση σημειώσεων από τις διαλέξεις συγκεκριμένων μαθημάτων, Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024}

 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης θα παρέχει την ανάλογη ενημέρωση, καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, αναφορικά με τις ανάγκες που χρειάζεται να καλυφθούν.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες εθελοντές/ντριες μπορούν να απευθύνουν το αίτημά τους για προσφορά εθελοντικής υποστήριξης, αποστέλλοντας σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Αριάνα Αρχοντάκη, κοινωνιολόγο, γραφείο στήριξης φοιτητών ΑμεΑ, στο τηλ. 2810-394880.

Με την ολοκλήρωση της εθελοντικής συνεργασίας, οι εθελοντές/ντριες μπορούν να αιτηθούν για να λάβουν Βεβαίωση Εθελοντικής Υποστήριξης για το έργο τους.