Βιωματικό σεμινάριο: Ευαισθητοποίηση σε θέματα τυφλότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών του Παν/μιου Κρήτης στο Ηράκλειο διοργανώνει, με την συμμετοχή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, Βιωματικό-Ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα: « Ευαισθητοποίηση σε θέματα τυφλότητας».

Στόχος του σεμιναρίου, είναι η καταπολέμηση των στερεότυπων, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα και η ισότιμη συμπερίληψη των ατόμων με προβλήματα όρασης στην ακαδημαική κοινότητα.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο μπορώ να μάθω να:

  • Λειτουργώ με ενσυναίσθηση,
  • Γνωρίζω πως να υποστηρίζω άτομα με προβλήματα όρασης,
  • Ευαισθητοποιούμαι για ανάλογα θέματα,
  • Συντονίζομαι και να κινητοποιούμαι

Το βιωματικό-ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα: « Ευαισθητοποίηση σε θέματα τυφλότητας», θα διεξαχθεί την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 12:00 – 13:30 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (φοιτητικό κέντρο, 1ος όροφος, Παν/πολη Βουτών, Ηράκλειο), με καλεσμένους: τον κ. Μαρκοδημητράκη Μενέλαο, πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, την κ. Ζαμπετάκη Ελευθερία αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης και τον κ. Τσαγκατάκη Κων/νο μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης.

Όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022.

26.10.22

Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών

Παν/μιο Κρήτης

Ηράκλειο

Ανακοίνωση για βιωματικό σεμινάριο