ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Ηράκλειο 18 Οκτωβρίου 2021

Διευκρινίζεται ότι μετά από επικοινωνία με την Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας/Περιφέρεια Κρήτης στο Πρόγραμμα Δωρεάν Μετακίνησης Φοιτητών μπορούν να συμμετέχουν κανονικά και φοιτητές των οποίων το πάσο έχει λήξει εφόσον πρόκειται για ευάλωτες κοινωνικές και οικονομικές ομάδες και είναι ενταγμένοι στο ΚΕΑ.

Στο πλαίσιο συνέχισης της Κοινωνικής Δράσης που αφορά στην δωρεάν μετακίνηση προς την Πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο, των φοιτητών ευάλωτων κοινωνικών και οικονομικών ομάδων, που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, παρακαλούνται οι φοιτητές όλων των ετών, που πληρούν το παραπάνω κριτήριο, δηλαδή έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑ,

να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία από 6 Οκτωβρίου έως και 20 Οκτωβρίου 2021, τα κάτωθι δικαιολογητικά, προκειμένου να λάβουν την κάρτα δωρεάν μετακίνησης:

1. Ακαδημαϊκή ταυτότητα

2. Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σε ισχύ

3. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από το ιδρυματικό email των φοιτητών στις διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου) Ως θέμα παρακαλείσθε να αναγράφετε: Δικαιολογητικά για την δωρεάν μετακίνηση.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου